Verzending

Bestellen bij VeganHouse Nutrition is snel, eenvoudig en veilig. Wij verzenden elke bestelling op werkdagen binnen 24 uur, zodat je de bestelling de volgende dag of de dag erop al in huis hebt. Bij bestellingen in het weekend vindt de verzending plaats op maandag. Naast de snelle levering rekent VeganHouse Nutrition vanaf € 70,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 70,- vragen wij een bijdrage van €4,95 in de verzendkosten).

Je bestelling wordt verzonden met GLS. Indien je voor 15:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag, of de dag erop geleverd. Let op: je bestelling wordt pas verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Als je niet thuis bent bij de eerste bezorgpoging, zal de bezorger één van je buren vragen het pakket aan te nemen. Als dat niet mogelijk is, laat de bezorger een Niet Thuis Bericht achter en/of ontvang je een e-mail en neemt de bezorger het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum). Met het Niet Thuis Bericht kun je via de GLS website of de GLS Customer Service kiezen uit diverse bezorgopties voor een tweede bezorgpoging. Treft de bezorger je bij de tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis aan dan kun je het pakket enkel nog afhalen bij een GLS Parcel Shop bij jou in de buurt. Kijk hier waar zich een GLS Parcel shop bij jou in de buurt bevindt.

Als het pakket is afgegeven bij GLS ontvang je een track and trace code. Je kunt jouw pakket nadien daar volgen.